 Economie de spațiu.
Echipamentul standard este un ansamblu by-pass cu un cot extern de 90 de grade, datorită căruia balsamul de apă poate fi reglat chiar complet lângă perete.
 Familia de dedurizatori de apă de uz casnic foarte echipată. Are o supapă de reținere încorporată.
 RainWater este una dintre cele mai economice familii de dedurizatoare de apă de pe piață, datorită accesoriilor sale inteligente de control și a seriei pentru rețeaua de sare.
 Datorită capetelor inteligente de control, se poate realiza un consum redus de apă și sare.
Grila de sare asigură un suc de sare omogen și o utilizare economică a sării.
 După instalarea corectă, capul de control monitorizează consumul de apă și optimizează timpul de regenerare.
 Balsamul RainWater oferă, de asemenea, apă în timpul regenerării.
 Casele de familie moderne de astăzi au de obicei mai multe robinete, așa că instalăm și echipamentele noastre cu un cap de control de 1 ”pentru fluxul mare. Conexiunea de 1 ”asigură un debit mai mare și mai puține căderi de presiune. Pentru dușuri aeriene sau două băi sau cel puțin 6 chiuvete, se recomandă o conexiune de 1 ”.

.  Unitatea de dezinfectare a patului de rășină a dedurizatorului de apă Rain DABTECH dezinfectează încărcătura de rășină în timpul regenerărilor. Util
ând dezinfectantul de rășină în timpul regenerărilor din tableta de sare (NaCl), dispozitivul nu numai că folosește Na +, ci și dezinfectează patul de rășină în timpul fiecărei regenerări folosind Cl-. În caz de rupere a conductei, această protecție se plătește imediat. În aproape toate țările din Europa de Vest, dedurizatoarele de apă pot fi vândute numai cu o unitate de dezinfectare a patului de rășină!