Despre noi

Dab Technology Srl este importator exclusiv si distribuitor in Romania pentru echipamentele de tratare  apa marca DABTECH.

Activitatea noastră principală este tratarea apei industriale, purificarea apei, producția de echipamente de tratare a apei, distribuția unităților și componentelor principale. Pe baza multor ani de experiență în industria de tratare a apei, am dezvoltat portofoliul nostru de produse pentru a satisface nevoile industriei și ale publicului larg. Încercăm să folosim aceste cunoștințe și experiență recomandând cea mai potrivită, practică și economică tratare a apei, purificarea apei, si soluția de planificare pentru clienții noștri.

Suntem dedicati sa va oferim o gama completa de produse si servicii o calitate net superioara concurentei din domeniu.

Dab Technology Srl prin solutia DABTECH va ajuta sa va consumati propria sursa de apa pe care o puteti purifica cu ajutorul sistemelor performante comercializare si personalizate pentru dumneavoastra in functie de calitatea apei de intrare, volumul de apa consumat , nr de utilizatori si bugetul stabilit .

          

Cu ajutorul sistemelor de tratare a apei DABTECH  , precum si cu ajutorul purificatoarele de apa DABTECH, va oferim avantajul de a consuma o apa sanatoasa,proaspata si purificata in fiecare zi , la firma sau acasa , la bloc sau la casa ,  fara a mai avea nevoie de apa imbuteliata care va creeaza multe neplaceri.


Dab Technology Srl , va ofera servicii si produse de calitate net superioare concurentei din domeniu , pe baza experientei din domeniu acumulate dea lungul timpului , fiind prezenti pe piata din Romania inca din anul 2006  , precum si a pe baza  solutiilor  de colaborare personalizate  pe fiecare client in parte.

Comercializarea sistemelor pentru tratarea apei
Pasii pe care ii vom urma impreuna pentru a alege un sistem de tratare a apei :
- un reprezentant DABTECH  sa DEPLASEAZA la locatia dvs pentru a va ajuta in alegerea sistemelor corect
- este necesar sa cunoastem analizele apei dvs (fie aveti un buletin de analize –fie asiguram noi gratuit analizele apei fizico-chimic)
- vom identific ce sistem aveti nevoie in functie de volumele de apa consumate ( debite si volume zilnice)
- verificam conditiile tehnice pentru instalarea sistemelor si stabilim eventualele modificari necesare

Toti acesti pasi ii parcurgeti cu un Reprezetant de Vanzari DABTECH dupa care se semneaza contractul de furnizare cu termenii stabiliti

Contactati la date urmatoare :DAB TECHNOLOGY SRL

TEL: 0751512079, office@dabtech.ro sau formalarul CONTACTEAZA-NE

Instalarea Sistemelor pentru TRATARE APA
- dupa ce pasii de mai sus au fost urmati se vor instala sistemele in locatia dumneavoastra
- instalarea va fi facuta de personal intern DABTECH 
- totodata tehnicienii DABTECH va vor instrui in folosirea sistemelor si aprovizionarea cu consumabile

Service si Consumabile

– asiguram service si reparatii atat pentru sistemele achizitionate de la DABTECH cat si de la orice alt furnizor din tara sau strainatate
-periodic dupa instalarea sistemelor in functie de specificul fiecaruia este nevoie de mentenanta – service si consumabile pentru o buna functionare a echipamentelor
- toate acestea va sunt puse la dispozitie prin contract de service cu preturi preferentiale pentru dumneavoastra. 
- departamentul tehnic DABTECH  va va anunta periodic cand este nevoie sa efectuam vizitele de service si va prelua solicitarile dvs legate de livrarea de consumabile (sare-cartuse etc)
-interventiile sunt asigurate de tehnicienii DABTECH instruiti pentru astfel de operatiuni
-orice fel de consumabile va vor fi ulterior livrate la locatie

Pentru programarea unei vizite de service
Contacteaza acum DAB TECHNOLGY SRL  TEL: 0751512079, sau foloseste CONTACTEAZA-NE

Garantii


-Tehnicienii DABTECH va vor ajuta cu orice problema legata de garantia sistemelor dvs
-Rezolvarea oricarei probleme ce tine de garantia produselor se va rezolva in cel mai scurt timp posibil pentru ca intelegem necesitatea unei ape de calitate

Pentru sesizarea unei probleme in garantie
Contacteaza acum DAB TECHNOLOGY SRL

TEL: 0751512079